Administrație locală

Primarul Gabriela Firea a ajuns de urgență la spital, după ce Salvarea i-a acordat primul ajutor, în birou

Gabriela Firea a ajuns joi după-amiază, de urgență la spital. O ambulanță a fost chemată la biroul primarului Capitalei. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale chiar în Primărie. Gabriela Firea a ajuns la Spitalul Cantacuzino, unde i s-a administrat și o perfuzie. Edilul Bucureștiului a fost externat la scurt timp.

”După o zi cu întâlniri de lucru numeroase și activități în aer liber într-o zi caniculară , primarul general a acuzat o slăbiciune accentuată. Ca urmare, a mers la spital unde i-au fost administrate proceduri medicale în regim ambulatoriu”, se arată într-un comunicat remis Antena3.

Ambulanța, la Primărie

O ambulanță a ajuns astăzi la sediul Primăriei Capitalei, iar medicii au urcat la etajul 1, unde Gabriela Firea are biroul. Edilul a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a ajuns la Spitalul Cantacuzino din Bucureşti.

”Primarul Capitalei nu a mers cu salvarea la spital. La scurt timp după ce ar fi primit îngrijiri în propriul birou, Gabriela Firea a ieșit din clădirea Primăriei Generale, a urcat grăbită în mașină și a plecat spre spital. Aceleași surse ne-au mai precizat că primarul Capitalei a oprit mașina la o farmacie, de unde șoferul i-a adus medicamente”, anunță cancan.ro.

În urmă cu două săptămâni, Gabriela Firea declara: ”M-am operat de trei ori în șase luni, am fost în prag de moarte și n-am vărsat o lacrimă”.

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în 22 martie 2019, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc chiar la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”, acolo unde Gabriela Firea a mers joi.

Alte știri de interes

Alfred Simonis apel către Nicolae Robu: Timișorenii nu merită să fie târâţi în aşa ceva

Saghin Cristian

Gabriela Firea anunţă un proiect pentru stimularea donării de plasmă de către pacienţii vindecaţi de coronavirus – Stimulent financiar în cuantum de 1.000 de euro

Mihnea Tudor

Candidatura lui Traian Băsescu îi trezește amintiri plăcute lui Elena Udrea: Se face din nou politică în România!

Gloria Pascu

Dan Cristian Popescu a trecut la PSD. Susținere pentru primăria Sectorului 2

Gloria Pascu

Costică Costanda a blocat conturile Primăriei Generale a Bucureștiului. Firea anunță pericolele ce vin

Mihnea Tudor

Tăriceanu își încearcă norocul la Primăria Capitalei, oficial

Mihnea Tudor

Nicușor Dan se teme de Traian Băsescu: Sper să nu rupă voturi…

Mihnea Tudor

Primarul Romanului, Lucian Micu, demis de prefectul de Neamț

Saghin Cristian

De cine se teme Dan Tudorache? Clotilde Armand: Dle primar pesedist, sunteți un fricos și jumătate!

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »