Administrație locală

Primarul Gabriela Firea a ajuns de urgență la spital, după ce Salvarea i-a acordat primul ajutor, în birou

Gabriela Firea a ajuns joi după-amiază, de urgență la spital. O ambulanță a fost chemată la biroul primarului Capitalei. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale chiar în Primărie. Gabriela Firea a ajuns la Spitalul Cantacuzino, unde i s-a administrat și o perfuzie. Edilul Bucureștiului a fost externat la scurt timp.

”După o zi cu întâlniri de lucru numeroase și activități în aer liber într-o zi caniculară , primarul general a acuzat o slăbiciune accentuată. Ca urmare, a mers la spital unde i-au fost administrate proceduri medicale în regim ambulatoriu”, se arată într-un comunicat remis Antena3.

Ambulanța, la Primărie

O ambulanță a ajuns astăzi la sediul Primăriei Capitalei, iar medicii au urcat la etajul 1, unde Gabriela Firea are biroul. Edilul a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a ajuns la Spitalul Cantacuzino din Bucureşti.

”Primarul Capitalei nu a mers cu salvarea la spital. La scurt timp după ce ar fi primit îngrijiri în propriul birou, Gabriela Firea a ieșit din clădirea Primăriei Generale, a urcat grăbită în mașină și a plecat spre spital. Aceleași surse ne-au mai precizat că primarul Capitalei a oprit mașina la o farmacie, de unde șoferul i-a adus medicamente”, anunță cancan.ro.

În urmă cu două săptămâni, Gabriela Firea declara: ”M-am operat de trei ori în șase luni, am fost în prag de moarte și n-am vărsat o lacrimă”.

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în 22 martie 2019, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc chiar la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”, acolo unde Gabriela Firea a mers joi.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

USR PLUS îi cere şefului CJ Iaşi Costel Alexe să oprească angajarea rudelor şi prietenilor în instituţiile publice

Mihnea Tudor

Nicuşor Dan: Clădirea din strada Ştirbei Vodă 132 a fost salvată. Prefectul a atacat în instanţă actele administrative

Gloria Pascu

De ce sunt probleme cu apa caldă, chiar dacă ea curge la robinet. Explicațiile primarului general Nicușor Dan

Mihnea Tudor

Primăria Sectorului 5 a început somarea persoanelor care deţin garaje pe domeniul public

Gloria Pascu

La Iași, bătaie mare pe pagina de Facebook a Consiliului Județean: Costel Alexe îl acuză pe Maricel Popa că a … furat-o

Daniela Arnăutu

Dominic Fritz, confirmat cu noul coronavirus: Nici nu pot să-mi imaginez cum şi de unde l-am luat

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »