Social

Primarul Mihai Chirica, stropit cu iaurt, la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române: „Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc”

Primarul Mihai Chirica, stropit cu iaurt, la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române: "Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc”
Primarul Mihai Chirica, stropit cu iaurt, la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române: "Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc”

Primarul Iașului, Mihai Chirica,  a fost  huiduit de  mulțime și a fost stropit  cu  iaurt, de un protestatar, în timp ce  participa, în Piața Unirii, la manifestările  dedicate  Zilei  Unirii Principatelor Române.

După incident, Chirica s-a retras în Hotelul Traian pentru a se spăla pe faţă, dar şi pentru a-şi curăţa haina. În acelaşi timp, protestatarul a fost ridicat de forţele de ordine pentru a fi legitimat.

script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”>

Ulterior, Mihai Chirica a declarat jurnaliştilor că a fost vorba de iaurt, dar că nu va depune plângere împotriva persoanei care l-a stropit. 

Edilul crede că politicienii trebuie să fie atenţi la ceea ce fac, pentru că s-au acumulat multe frustrări în societate în ultimii 30 de ani.

„Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc. Omul şi-a vărsat năduful pe mine”, a spus primarul  Iașului, după incident.

Manifestările din Piaţa Unirii au durat 30 de minute, în piaţă fiind prezente peste 500 de persoane.

Peste o sută de ieşeni au protestat, duminică, având bannere şi pancarte cu mesaje pro-autostradă, acţiunea desfăşurându-se în Piaţa Unirii, unde au avut loc manifestările oficiale dedicate Unirii Principatelor Române.

Acţiunea a fost iniţiată de către asociaţia ”Împreună pentru A8”, care militează pentru construcţia autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Bărbat mort de doi ani, amendat de Poliția Locală pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere

Daniela Arnăutu

Turcan aruncă bomba: Există salarii unde sporurile merg până la 85%

Daniela Arnăutu

ANSVSA dă o veste alarmantă: Avem 443 de focare de pestă porcină

Daniela Arnăutu

Minerii din Valea Jiului îşi primesc miercuri salariile restante: Suma totală este de 9 milioane lei

Daniela Arnăutu

Hunedoara: Minerii blocaţi în subteran ies la suprafaţă

Mihnea Tudor

Ministerul Mediului, despre agresarea puilor de urs: Bărbații care i-au aruncat în zăpadă sunt lucrători silvici în Harghita și riscă închisoare sau amendă

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »