Primarul Nicușor Dan anunță o nouă investiție pentru tineri: „Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi”

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a anunţat, luni, că PMB va demara în zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi”, unul din cele patru proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021.

Durata estimată pentru realizarea studiului de fezabilitate este de jumătate de an, iar valoarea totală a investiţiei este de circa 500.000 lei cu TVA.

„Demarăm zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii “Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi”, unul din cele 4 proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021. Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit «la Rampe»”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

El a adăugat că „investiţia se adresează copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care vor avea posibilitatea practicării sportului în aer liber într-un cadru special conceput pentru ei şi care întruneşte criteriile de siguranţă necesare”.

„Durata estimată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA”, a completat Dan.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

freerun nicusor dan parc freerun bucuresti parkour
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes