Primele declarații ale Simonei Halep după prima victorie

Simona Halep victorie la Polona Hercog. foto: Simona Halep Facebook @simonahalep
Simona Halep victorie la Polona Hercog. foto: Simona Halep Facebook @simonahalep

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Praga după un meci de două ore şi jumătate cu Polona Hercog, iar în declarațiile de după meci a susținut că e minunat să se afle din nou pe teren:

Mereu este greu să joci contra Polonei, mă deranjează stilul ei. În primul set am fost sigură pe mine, apoi Polona a revenit şi a fost greu să câştig. Ştiu că Barbora Kreijcikova (n.r.- adversara din turul doi) este bună, trebuie să fiu pregătită. Este minunat să fiu din nou pe teren, abia aştept să joc în turul doi“, a declarat Halep după meci, conform news.ro.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului de categorie WTA Internaţional de la Praga, după ce a învins-o pe Polona Hercog din Slovenia, locul 46 WTA, scor 6-1, 1-6, 7-6 (7/3).

Meciul a durat două ore şi 30 de minute.

În turul doi, Simona Halep va evolua cu Barbora Krejcikova (Cehia), locul 118 WTA, care a învins-o în primul tur pe Patricia Maria Ţig.

Premiul pentru turul doi este de 3.150 de dolari şi 30 de puncte.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

rezultat halepsimo meci rezultatsimona halepsimona halep la pragasimona polona hercog scorvictorie halep
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes