Primul gadget COVID – Masca C-Face Smart care traduce din 8 limbi

Primul gadget COVID – Masca C-Face Smart care traduce din 8 limbi
Primul gadget COVID – Masca C-Face Smart care traduce din 8 limbi

Masca C-Face Smart este gadgetul la modă și provine din Japonia! Pentru că masca de protecţie a devenit un accesoriu obligatoriu în toată lumea din cauza pandemiei, japonezii au transformat-o deja în gadget. Donut Robotics a scos pe piaţă masca inteligentă care traduce în opt limbi!

Start-up-ul japonez Donut Robotics a văzut o oportunitate din inventarea măștii inteligente – un upgrade de înaltă tehnologie la masca standard, concepută pentru a facilita comunicarea și distanțarea socială, relatează CNN.

Masca C-Face Smart amplifică vocea purtătorului, traduce discursul în opt limbi diferite şi poate transcrie după dictare.

Cum decupajele din față sunt vitale pentru a putea respira, masca inteligentă nu oferă protecție împotriva coronavirusului. În schimb, este proiectată să fie purtată peste o mască de față standard, explică CEO-ul Donut Robotics, Taisuke Ono.

Fabricată din plastic alb și silicon, masca are un microfon încorporat care se conectează la smartphone-ul purtătorului prin Bluetooth. Sistemul poate traduce în japoneză, chineză, coreeană, vietnameză, indoneziană, engleză, spaniolă și franceză.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

C-Face SmartMasca C-Face Smartmasca ce traducemasca gadgetmasca inteligentasmart mask
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes