Primul pacient confirmat cu COVID-19 în România anunţă că s-a infectat din nou

Tânărul de 25 de ani din Gorj care a fost primul pacient confirmat cu COVID-19 în România a anunţat că s-a infectat din nou cu coronavirus. “Şi acum e la fel ca prima dată. Eu şi virusul începem sa ne împrietenim”, a afirmat el.

“Carantina part. 2 ! Am reuşit performanţa să fiu infectat şi a doua oară cu Covid-19. Şi acum e la fel ca prima dată. Eu şi virusul începem sa ne împrietenim”, a scris tânărul pe pagina sa de Facebook, miercuri.

Tânărul de 25 de ani este primul caz din România diagnosticat cu coronavirus, în 26 februarie. El a intrat în contact cu italianul de 71 de ani care s-a aflat pentru câteva zile în România, fiind ulterior depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Tânărul a fost internat la Institutul Matei Balş, de unde a fost externat, fiind declarat vindecat după ce a avut două teste negative. De această dată, tânărul se află în Germania și este din nou în carantină.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

primul pacient cu coronavirus primul pacient reinfectat tanar din gorj
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes