Magazin

Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit răpus de Covid-19: Țara asta i-a venit “de hac”!

Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit răpus de Covid-19. foto: Facebook
Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit răpus de Covid-19. foto: Facebook

George Alberts, bancher, primul soț al Adinei Alberts, a murit din cauza infectării cu SARS-COV-2., după ce a fost internat la Institutul „Matei Balș”. Alberts se afla în comă de zece zile, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Bărbatul avea 66 de ani și trăia de 25 de ani în România, notează retetesivedete.ro. Vestea tristă a fost dată de Paul Wood, un apropiat fostului bancher, pe pagina lui de Facebook.

După aflarea veștii că fostul ei soț a murit, medicul Adina Alberts a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj emoționant despre acesta, alături de o lumânare care arde, dar totodată a acuzat și medicii pentru decesul acestuia, susținând că George Alberts a murit „răpus de crasa indolență”:

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică, deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”

Conform aceluiași Paul Wood, George Alberts va fi îngropat în Olanda.

Alte știri de interes

Orionidele, stele căzătoare din constelaţia Orion, vor putea fi observate între 20 şi 22 octombrie

Mihnea Tudor

James Redford, fiul lui Robert Redford, a murit

Mihnea Tudor

Pisică uriașă, de 37 de metri, veche de 2.000 de ani, descoperită în Nazca, Peru

Mihnea Tudor

Prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni – Vom avea parte și de soare, dar și de zile de frig

Mihnea Tudor

Numere câștigătoare LOTO duminică 18 octombrie 2020. Extragerea Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 19-25 octombrie 2020. Cadouri pentru nativii unei zodii și mari schimbări pentru o altă zodie

Mihnea Tudor

Un senator brazilian, prins cu bani ascunşi între fese

Saghin Cristian

Conchata Ferrell – Berta din serialul Doi bărbați și jumătate – a murit

Mihnea Tudor

Scad temperaturile. Vortexul polar atinge Europa. Vremea în octombrie

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »