Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit răpus de Covid-19: Țara asta i-a venit “de hac”!

Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit răpus de Covid-19. foto: Facebook
Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit răpus de Covid-19. foto: Facebook

George Alberts, bancher, primul soț al Adinei Alberts, a murit din cauza infectării cu SARS-COV-2., după ce a fost internat la Institutul „Matei Balș”. Alberts se afla în comă de zece zile, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Bărbatul avea 66 de ani și trăia de 25 de ani în România, notează retetesivedete.ro. Vestea tristă a fost dată de Paul Wood, un apropiat fostului bancher, pe pagina lui de Facebook.

După aflarea veștii că fostul ei soț a murit, medicul Adina Alberts a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj emoționant despre acesta, alături de o lumânare care arde, dar totodată a acuzat și medicii pentru decesul acestuia, susținând că George Alberts a murit „răpus de crasa indolență”:

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică, deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”

Conform aceluiași Paul Wood, George Alberts va fi îngropat în Olanda.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adina albertsadina alberts sotgeorge alberts a muritprimul sot al adinei albert
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes