Recomandate Vacante

Prinţul Charles, ambasador de lux al turismului românesc și al comorilor unice ale României

Prinţul Charles, ambasador de lux al turismului românesc și comorile unice ale României
Prinţul Charles, ambasador de lux al turismului românesc și comorile unice ale României

Prinţul Charles de Wales îi îndeamnă pe români, într-un film realizat cu scopul de a sprijini industria turismului din țara noastră, să îşi petreacă vacanţele aici și să descopere „bogăţiile de necrezut” ale acestui teritoriu.

Prin vocea sa, Prințul Charles susține că a venit prima dată în România acum 20 de ani, a descoperit o țară ”uimitoare”, iar de atunci o poartă mereu în inima sa.

România este o ţară uimitor de diversă, de la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele şi mănăstirile Bucovinei, Moldovei şi Maramureşului, colinele Apusenilor sau întinderile nelocuite ale Harghitei, colecţiile nepreţuite din muzeele Bucureştiului sau frumuseţea sălbatică a defileului Porţile de Fier, castelele, munţii şi satele săseşti ale Transilvaniei sau văile retrase ale Banatului şi Crişanei”, a povestit Prinţul de Wales.

”Acum e momentul ideal să ne redescoperim rădăcinile şi să refacem legătura cu moştenirea noastră. Sunt convins că românii care vor face astfel vor găsi nenumărate motive să se bucure şi să fie mândri de ţara lor”, a mai spus prințul Alteța Sa.

Comorilor unice ale României

Acesta a mai afirmat că regretă că nu poate ajunge anul acesta în România, din cauza epidemiei de COVID-19, dar va continua să pledeze pentru protejarea „comorilor unice” ale României.

”În ce mă priveşte, România ocupă un loc deosebit în inima mea. Îl număr printre strămoşii mei pe Vlad Ţepeş, ceea ce ar putea explica de ce la fiecare vizită o parte din mine se simte acasă. Voi continua, atât cât îmi va sta în putinţă, să pledez pentru importanţa protejării şi celebrării comorilor unice ale României. (…) Îi încurajez, deci, pe toţi românii să descopere bogăţiile de necrezut care se află între graniţele admirabilei voastre ţări, iar atunci când voi putea să călătoresc din nou în România va fi pentru mine o ocazie deosebită pe care o voi preţui”, a mai declarat Prinţul Charles.

Filmul realizat de Charlie Ottley a fost prezentat, marţi, la reşedinţa prințului din localitatea covăsneană Valea Zălanului.

Ottley însuși spune că iubeşte România mai mult decât orice ţară, el fiind producătorul seriei de documentare Wild Carpathia. Și el a făcut un apel către români să își petreacă vacanțele în țară, pentru a susține turismul local.

Alte știri de interes

Surpriză pentru studenţii care au burse sociale şi învaţă la universităţi care vor face cursuri online

Gloria Pascu

Ce este Inițiativa Smart Village. Integrarea satului inteligent în dezvoltarea rurală

Furdu Constantin

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Conflictul între Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură, tranșat de decizia CCR

Mihnea Tudor

Campania electorală faza pe înregistrări: Nicușor Dan, spionat de omul lui Băluță și aruncat pe piață de Dana Budeanu: Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

De marți se deschide M5 Magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei

Mihnea Tudor

Administrarea de plasmă cu anticorpi reduce mortalitatea Covid cu 57%. Un al doilea aparat de colectare a fost instalat în București

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »