Prințul William, infectat cu coronavirus

Ducele de Cambridge, Prințul William, în vârstă de 38 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a fost testat pozitiv la începutul acestui an, potrivit unor surse apropiate familiei regale. Însă, el a păstrat diagnosticul secret.

Potrivit BBC, prințul William ar fi fost diagnosticat în aprilie, în aceeași perioadă în care tatăl său, Prințul Charles, a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. După ce a fost depistat pozitiv și a început să prezinte ușoare simptome s-a autoizolat în Scoția pentru șapte zile. Ducesa de Cambridge, Kate, a fost testată negativ și s-a autoizolat pentru două săptămâni.

Prinţul Charles, a anunțat la sfârșitul lunii martie că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Prinţul, în vârstă de 71 de ani, a anunțat atunci că are simptome ușoare. El a ieșit din autoizolare după cinci zile de la anunțul infectării sale.

Potrivit The Sun, prima publicație care a dat informația privind infectarea ducelui de Cambridge, diagnosticul acestuia nu ar fi fost dezvăluit pentru a nu alarma opinia publică. Palatul Kensington nu a făcut încă niciun comentariu pe marginea informației depistării cu noul coronavirus a prințului William vehiculate de presa britanică.

Ducii de Cambridge, prinţul William şi soţia sa Kate Middleton s-au retras în ultimele luni la reşedinţa Anmer Hall din Norfolk, Anglia.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Prințul William Prințul William covid Prințul William infectat cu coronavirus
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes