Priscilla Presley își vinde casa din Beverly Hills cu o sumă impresionantă – Galerie FOTO


Priscilla Presley vinde pentru 16 milioane de dolari casa pe care o deţine în Beverly Hills, care a fost construită în 1951 şi are 2.600 de metri pătraţi.

Imobilul are şapte dormitoare, opt băi şi beneficiază de o curte de jumătate de hectar, cu grădină, piscină şi terasă, dar şi un teren de tenis şi un şemineu pe care este inscripţionat numele proprietăţii, „Villa Nostra”.

Ultima dată, proprietatea a fost scoasă listată la vânzare în urmă cu 45 de ani. Documentele consultate de Variety nu precizează exact când a fost cumpărată de starul în vârstă de 75 de ani şi nici pentru ce sumă.

Anul trecut, Presley a vândut o proprietate din Brentwood, Los Angeles, pentru 3,8 milioane de dolari, obţinând un profit important, având în vedere că plătise pe aceasta 170.000 de dolari în 1976, la trei ani după ce ea şi Elvis au divorţat. Casa fusese cumpărată pentru mama ei şi, la momentul la care a fost vândută, avea nevoie de reparaţii considerabile.

De-a lungul anilor, Priscilla Presley a fost implicată în multe afaceri legate de Elvis Presley. Cel mai recent, ea a permis Hallmark Channel să filmeze în fosta lor casă din Nashville şi şi-a dat acordul pentru un serial animat al Netflix şi Sony, „Agent King”, în care fostul ei soţ lucrează pentru Guvernul american, notează news.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Priscilla PresleyPriscilla Presley casaPriscilla Presley vinde casa
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes