“Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor, la Kanal D

“Prizoniera destinului”, îndrăgita producție turcească inspirată din fapte reale, revine în casele românilor cu noi episoade pline de emoție și suspans, începând din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, după ce serialul “Doctorul minune” va fi ajuns la final.

Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, merge mai departe. Telespectatorii s-au atașat de această tânără care a trecut printr-o serie de încercări. Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), alături de care și-a întemeiat o familie.  Deși părea că drumul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

După ce a depășit cu bine o situație limita, care i-a pus viața în pericol de moarte, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că a înjunghiat un coleg de celulă. În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră că relația cu frumoasă față treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a frumoasei fete, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

Telespectatorii îl vor regăși pe Mehdi într-un moment cheie al vieții lui. Acesta se prezintă în sala de judecată, în fața instanței, urmând să-și primească sentința. Zeynep, care încă se simte aproape de familia Karaca, face tot posibilul să-i ajute, să le fie aproape, cu toate că Bariș, dacă ar afla asta, ar reacționa vehement față de frumoasa față. Tânăra urmează să facă o ”mișcare” neașteptată, menită să schimbe destinul lui Mehdi, dar și pe cel al întregii familii Karaca.

Nu ratați noile episode din serialul “Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi), în rolurile principale, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

După ce serialul “Doctorul minune” ajunge la final, pe 7 decembrie, “Prizoniera destinului” va putea fi urmărit, începând din 8 decembrie, de luni până vinery, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Kanal Dprizoniera destinuluirevine prizoniera destinului
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes