Pro România se rupe. Val de demisii după Tudose

Organizaţia din Brăila a demisionat în bloc și a părăsit PRO România, la câteva zile după ce europarlamentarul Mihai Tudose a decis să iasă din partidul lui Victor Ponta.

Demisionarii şi-au motivat plecarea din Pro România prin faptul că nu se mai regăsesc în partid atâta vreme cât opiniile nu le sunt luate în considerare şi că există o ruptură între baza partidului şi conducerea de la centru.

Organizaţia Pro România Brăila numără aproximativ 1.000 membri. 

„În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid, cât şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia”, se arată într-un comunicat de presă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demisii pro romaniapontapro romaniatudose
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes