Probleme la audierea lui Liviu Dragnea la ÎCCJ

Înalta Curte îi spulberă lui Dragnea visul de libertate. Cererea acestuie de revizuire a sentinței, respinsă
Înalta Curte îi spulberă lui Dragnea visul de libertate. Cererea acestuie de revizuire a sentinței, respinsă

Probleme tehnice la audierea lui Liviu Dragnea prin videoconferință la ÎCCJ. Fostul lider PSD a făcut o nouă încercare de eliberare. Însă, audierea a decurs cu dificultăți, din cauza dificultăților de comunicare.

Dragnea susține că e ținut ilegal în închisoare.

”Bineînțeles că Liviu Dragnea a avut ultimul cuvânt, însă legătura tehnică a fost foarte, foarte proastă. Dintr-o frază am înțeles doar câteva cuvinte. Privind acest aspect, chiar a fost o problemă. Noi am depus o contestație la executare, prin care susținem că există un impediment la executare”, a spus Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Apărătorii lui au depus o solicitare la instanță, prin care aceștia nu contestă decizia definitivă de condamnare, ci scot în evidență că pedeapsa pe care a primit-o fostul lider PSD ar fi fost pronunțată de o instanță necompetentă.

În octombire CCR decidea că inclusiv completurile de trei, cele care pronunțau decizii cu privire la infracțiunile de corupție erau constituite nelegal, la fel cum erau constituite și cele de cinci. Liviu Dragnea spune că soluția pronunțată de un astfel de complet e nelegală.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dragneaproces dragnea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes