Procurorul Portocală, arestat pentru 30 de zile

Mircea Negulescu, fost procuror al Direcției Naționale Anticorupție – Secția Ploiești, a fost arestat pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată, astăzi, de oficialii Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

Decizia judecătorilor vine ca urmare a contestației depuse de SIIJ, după ce cel supranumit ”Portocală” fusese eliberat sub control judiciar, de magistrații ÎCCJ, în urma unei rețineri pentru 24 de ore.

Acuzațiile care îi sunt aduse lui Negulescu sunt de grup infracțional organizat, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, fals și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Minuta deciziei: Admite contestația formulată de PICCJ SIIJ, desființează in parte incheierea atacată numai in ceea ce privește pe Negulescu Mircea si rejudecand, admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulata de Parchet in ceea ce îl privește pe Negulescu Mircea, dispune arestarea preventivă pt 30 de zile de la 23.07.2020 la 21.08.2020. Menține restul dispozițiilor.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fost procuror dnamircea negulescuprocurorul portocala
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes