Programul special ANIVERSAR al Pro TV cu „Vocea României”, „Moromeţii 2” şi primul documentar despre Simona Halep

„Vocea României”, „Moromeţii 2”, ediţii speciale de ştiri şi primul documentar despre Simona Halep se regăsesc în programul Pro TV care marchează a 25-a aniversare a postului de televiziune şi Ziua Naţională.

Luni, 30 noiembrie, va fi difuzat un episod special „Las Fierbinţi”, de la ora 20:30, iar de la ora 22:30, Mihaela Rădulescu îi supune pe săteni şi orăşeni la o serie de teste într-o nouă ediţie „Ferma. Orăşeni vs. Săteni”.

Marţi, 1 decembrie, Ştirile Pro TV de la orele 06:00, 12:30 şi 19:00 vor prezenta poveştile de succes ale unor tineri care s-au născut în acelaşi an cu postul de televiziune.

„Vorbeşte Lumea”, de la ora 11:00, şi „La Măruţă”, de la ora 16:30, vor avea de asemenea ediţii speciale, cu invitaţi care vor sărbători Ziua Naţională a României şi 25 de ani ai postului.

Lungmetrajul „Moromeţii 2”, regizat de Stere Gulea, va fi difuzat pe 1 decembrie, de la ora 13:30. Filmat în acelaşi sat în care a fost turnat şi primul film, în vara anului 1985, „Moromeţii 2” îi are în distribuţie pe actorii Horaţiu Mălăele, Iosif Paştina, Dana Dogaru, Paul Ipate, Răzvan Vasilescu, Andi Vasluianu, Oana Pellea şi Ion Caramitru.

De la ora 16:00, va fi prezentată o zi de antrenament a jucătoarei de tenis Simona Halep, care a fost numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni. Documentarul „3 mm” a fost realizat de Radu Muntean.

De la 20:30, o ediţie specială „Vocea României” va aduce concurenţii din cele 9 sezoane alături de antrenorii lor. Telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă.

În plus, pe 1 decembrie, Pro TV va lansa o capsulă digitală a timpului, prin intermediul căreia românii îşi vor putea aminti momentele importante din 1995 până acum, cu mărturii, imagini de arhivă şi fotografii de colecţie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

documentar simona halephalep documentarprogram aniversar pro tvprogram pro tv
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes