Protest al sindicaliştilor din serviciile de Ambulanţă – Pichetare a Ministerului de Interne: ”Arafat nu uita, ambulanţa nu-i a ta”

Sindicaliştii din serviciile de Ambulanţă protestează, marţi, în Capitală, nemulţumiţi de modul în care sunt trataţi de către reprezentanţii DSU, considerându-se defavorizaţi. ”Arafat nu uita, ambulanţa nu-i a ta”, au strigat sindicaliştii în faţa Ministerului de Interne şi a DSU. De asemenea, sindicaliştii cer respectarea în integralitate a Legii salarizării.

Sindicaliştii din serviciile judeţene de Ambulanţă s-au strâns, marţi, în Bucureşti.

Aceştia au pichetat Ministerul de Interne şi sediul DSU unde au scandat lozinci împotriva lui Raed Arafat, pe care-l acuză că defavorizează Ambulanţă, în detrimentul SMURD.  

”Arafat nu uita, ambulanţa nu-i a ta”, au scandat sindicaliştii.  

Aceştia au bannere, afişe cu mesaje prin care cer respectarea Legii salarizării, dar şi fluiere, steaguri şi vuvuzele.  

”Respectaţi legea”, mai cer sindicaliştii.  

Potrivit programului, de la ora 12.00 la 12.30 va avea loc marşul sindical, din locaţia Piaţa Revoluţiei în Piaţa Victoriei, iar de la ora 12.30 la 14.00 va avea loc pichetarea Guvernului României din Piaţa Victoriei.

”În cazul în care Premierul României convoacă conducerea Blocului Naţional Sindical şi FNSAR la discuţii, iar, în final, având un răspuns pozitiv la revendicările protestatarilor se va renunţa la marşul sindical şi pichetarea Guvernului. Menţionăm că protestatarii care vor participa la protest sunt din timpul liber, iar prezenţa lor la Bucureşti nu afectează negativ capacitatea de intervenţie a Serviciilor Publice de Ambulanţă”, au transmis sindicaliştii.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

protest ambulantasalarii ambulanta
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes