Eveniment

Protest pe schiuri: ”Tăiați pensiile speciale, nu pădurile”, sâmbătă, în în Poiana Braşov

Protest pe schiuri faţă de tăierea pădurilor, organizat de Comunitatea Declic în Poiana Braşov
Protest pe schiuri faţă de tăierea pădurilor, organizat de Comunitatea Declic în Poiana Braşov

Comunitatea Declic organizează, sâmbătă, în Poiana Braşov, protestul ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile”, care va avea loc pe pârtia Drumul Roşu.

Membrii Declic anunţă că vor coborî pe pârtie, pe schiuri, cu un banner cu mesajul ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile!” pentru a atrage atenţia noului Parlament şi noului Guvern asupra a două probleme majore nerezolvate: tăierea pensiilor speciale uriaşe şi salvarea pădurilor de la tăieri ilegale masive.

”Comunitatea Declic le cere politicienilor să nu mai fie alunecoşi şi să treacă la treabă: tăiaţi pensiile speciale şi salvaţi pădurile! Acum, la început de mandat, e momentul să vă asumaţi aceste două priorităţi şi să prezentaţi un calendar clar. Altfel, ne vom trezi că iar vor fi abandonate, aşa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani”, a declarat Cătălina Hopârteanu din pareta Declic, citată într-un comunicat de presă.

În plus, în cadrul protestului care va avea loc, sâmbătă, de la ora 10.00, în Poiana Braşov, un alt banner de mari dimensiuni, cu o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, va fi întins pe zăpadă, într-un punct de maximă vizibilitate, cu mesajul: ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile!”

Reprezentanţii Declic vor împărţi participanţilor la protest şi schiorilor de pe pârtia Drumul Roşu veste, măşti şi stickere cu mesajul acţiunii.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Bebeluş născut în autospeciala SMURD, în drum spre maternitate

Gloria Pascu

Accident teribil în Bucureşti! Două fetițe au murit după ce un autoturism le-a lovit în plin

Mihnea Tudor

Tragedie! O fetiță de 6 ani a căzut din telescaun, la Bușteni. A fost solicitat un elicopter

Daniela Arnăutu

ÎPS Teodosie a cerut Sfântului Sinod înfiinţarea Mitropoliei Tomisului

Daniela Arnăutu

ÎPS Teodosie, în ciuda faptului că a murit un bebeluș, este ferm în privința ritualului de botez: Dacă este o rânduială de două mii de ani, aceea rămâne valabilă

Daniela Arnăutu

Directorul Metrorex și-a dat demisia

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »