PSD a depus moțiunea de cenzură

Preşedintele interimar al PSD preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a aniunţat luni depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, pe care l-a calificat drept ”cel mai dezastruos Guverm pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani”. PSD acuză Guvernul de “chermezele” din vremea pandemiei, devalizarea bugetului, dar și de faptul că se împrumută cu 1.000 de euro pe secundă, potrivit textului moțiunii de cenzură care a fost depusă luni seara la Parlament.

“Astăzi am depus moțiunea cenzură împotriva celui mai dezastruos Guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani. În loc să vină soluții, a scăpat pandemia de sub control a devenit factorul agravant al pandemiei, iar rezultatul îl vedem cu toții. Au distrus economia și au prăbușit nivelul de trai al românilor”, a anunțat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă.

Ciolacu a făcut apel la partide să dea dovadă de responsabilitate și să voteze moțiunea, afirmând că “PSD are toate soluțiile necesare” pe care un Guvern de tranziție să le implementeze.

“PSD a demonstrat întotdeauna că știe să construiască și să crească nivelul de trai”, a mai spus Ciolacu, continuând că pensiile trebuie mărite cu 40%, iar alocațiile trebuie dublate. Potrivit șefului interimar al PSD, negocierile privind adunarea celor 233 de voturi necesare pentru demiterea Guvernului se vor purta cu toate partidele, în afară de PNL și PMP.

“Cred că e cazul ca și USR să ne demonstreze dacă este la putere sau în opoziție”, a explicat Marcel Ciolacu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu depunere motiunemotiune de cenzuraorban motiune de cenzurapsd depunere motiunepsd motiune
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes