PSD a RUPT ACORDUL cu UDMR. Grindeanu REVINE în cărți!

PSD a RUPT ACORDUL cu UDMR
PSD a RUPT ACORDUL cu UDMR

Social-democratii au anulat sedinta parlamentară în care ar fi trebuit să dezbată o serie de proiecte legislative menite să acorde mai multe drepturi minoritătilor nationale. Decizia politică a PSD vine în contextul în care social-democratii ar fi bătut aseară palma cu UDMR ca maghiarii să participe la demiterea premierului Sorin Grindeanu la schimb cu sustinerea PSD pentru proiectele dorite de UDMR.

Sedinta comună a comisiei juridice, a celei pentru drepturile omului si a celei pentru administratie publică din Camera Deputatilor a fost anulată, marti, prin SMS, de către liderii PSD. Membrii UDMR au plecat vizibil iritati de la lucrările comisiei.

Suplimentar, PSD a retras din plenul Senatului proiectul de lege privind declararea zilei de 15 martie ca sărbătoare a comunităţii maghiare din România, o altă dorintă a UDMR. […] …

Articolul pe larg »»» : PSD a RUPT ACORDUL cu UDMR. Grindeanu REVINE în cărți!

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

camera deputatilordragneapsdtariceanuudmr
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes