PSD a scos la acțiuni de ecologizare peste 10.000 de participanți, de Ziua Pământului – FOTO

PSD a scos la acțiuni de ecologizare peste 10.000 de participanți, de Ziua Pământului - FOTO
PSD a scos la acțiuni de ecologizare peste 10.000 de participanți, de Ziua Pământului - FOTO

În toată țara, de Ziua Pământului, peste 10.000 de membri PSD s-au implicat într-o acțiune de anvergură în urma căreia au fost strânse sute de tone de gunoaie, de toate felurile. 

”Ne-am mobilizat pentru a da o mână de ajutor mediului în care trăim. Depinde de fiecare dintre noi să contribuim, câte puțin, în fiecare zi, nu doar astăzi, de Ziua Pământului. De noi depinde să avem o Românie mai curată”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

PSD a fost și rămâne un promotor convins, dedicat, al protejării mediului înconjurător și asumă ca o prioritate promovarea unor politici care să reducă poluarea, să apere pădurea, să sprijine dezvoltarea unei economii cât mai sustenabile și mai puțin poluante. 

Liderul PSD a anunțat că săptămâna viitoare va propune Parlamentului o nouă inițiativă legislativă care să introducă criteriul verde în achizițiile publice.  Astfel, în orice licitație publică, vor fi punctate companiile capabile să asigure o poluare cât mai redusă, urmare a unui traseu de transport ori de distribuție cât mai scurt!

Prin asemenea măsuri concrete, care ajută în primul rând firmele românești, PSD înțelege să susțină protejarea mediului. Credem că o Românie mai curată și mai verde înseamnă nu doar mai multă sănătate, ci și mai multă civilizație și bunăstare!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

10000 membri psd ecologizare psd strans sute tone gunoaie ziua pamantului
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes