Ce mai citim pe net

PSD acuză Guvernul că sărăcește populația, înghețând veniturile, chiar dacă prețurile cresc

Guvernul a anunțat înghețarea salariilor, într-un mement în care prețurile au început să crească, din diverse motive. Social democrații lansează o serie de acuzații dure la adresa liberalilor.

Mai exact, într-o postare pe pagina de facebook, social-democrații acuză Executivul că „sărăcește populația, înghețând veniturile chiar în momentul în care prețurile cresc” și că „profitul personal este prioritatea lor, nu nivelul de trai al românilor”.

De asemenea, PSD-ul susține că românii cu venituri mici sunt cei mai afectați de aceste creșteri și nu se știe cum vor reuși să facă față noului val de scumpiri. Ei au dat și o serie de exemple de alimente care s-au scumpit în ultima perioadă.

Printre acestea se numără pâinea, fasolea și chiar și prețul fructelor, pe care foarte multe persoane le consumă.

„Guvernarea Dreptei sărăcește populația, înghețând veniturile chiar în momentul în care prețurile cresc. Datele oficiale arată că luna trecută produsele alimentare s-au scumpit dramatic mai ales pentru românii cu venituri mici, cei mai afectați de aceste creșteri!

Cabinetul Cîțu mărește salariul minim cu doar #doi lei pe zi, dar fasolea s-a scumpit cu 18%, iar prețurile la pâine, carne și fructe sunt mai mari cu 5-8%”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Acuzațiile PSD-ului nu se opresc aici. În aceași postare, social-democrații îi acuză pe guvernanți că vor să vândă companiile profitabile de stat pentru a încasa comisioane. Aceștia susțin că ”profitul” este prioritatea liberalilor și nicidecum nivelul de trai al celor mai mulți români:

„Actualei puteri nu îi pasă de viața de zi cu zi a românilor, ci se grăbește să vândă companiile profitabile de stat, ca să se îmbogățească din comisioane! Profitul personal este prioritatea lor, nu nivelul de trai al românilor”, se mai arată în postarea PSD.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Ana Birchall o pune la punct pe Maria Grapini: Rolul unui europarlamentar este cu totul altul

Mircea Furdu

Nu stă deoparte! Eugen Teodorovici s-a lipit de Federația Română de Rugby

Mircea Furdu

Iată ce soluție a găsit Șoșoacă pentru a posta pe Facebook, după ce a fost blocată

Daniela Arnăutu

Minunea de la București. Lovitură istorică pentru mafie! Mesajul lui Mihai Goțiu pentru Emil Boc

Mircea Furdu

Adio șpagă pentru managerii de spital! Ministrul Sănătății condiționează achizițiile: Furatul din spitale va deveni un sport foarte foarte periculos

Mircea Furdu

ATENŢIE! Normă de amenzi impusă poliţiştilor! Sindicatul Europol denunță planul MAI

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »