PSD, atac dur la prim-ministrul Florin Cîţu: Minţi non-stop pe banii ţării, iar contribuabilii şi firmele româneşti plătesc!

PSD va ataca în justiție HG-ul ce limitează la 500 participanții la mitinguri
PSD va ataca în justiție HG-ul ce limitează la 500 participanții la mitinguri

Social-democraţii consideră că premierul Florin Cîţu condamnă acum companiiile cu capital local la dispariţie şi minte „non-stop pe banii ţării, iar contribuabilii şi firmele româneşti plătesc”.

„Cîţu, nu ţi-a ajuns că le-ai tăiat românilor veniturile în plină iarnă, acum condamni şi companiile cu capital local la dispariţie!

Cîţu, opreşte-te din minţit şi plăteşte ajutoarele financiare promise antreprenorilor români! Nu din vorbe, ca până acum, ci firmele să-şi vadă odată banii în cont!

Cîţu, degeaba împrumuţi zilnic miliarde dacă susţinerea financiară pentru firmele româneşti afectate de pandemie rămâne cea mai anemică din Europa!

Cîţu, mediul economic privat nu-şi poate plăti angajaţii şi furnizorii cu sloganuri! Dă urgent bani economiei, altfel pui în pericol viitorul României!

Cîţu, tu minţi non-stop pe banii ţării, iar contribuabilii şi firmele româneşti plătesc!”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PSD.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ajutoare financiarecapital localcitu mintecompanii localepsd citu minte
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes