PSD atac la președinte: Sunt motive de îngrijorare

PSD-iștii condideră că că nu ar trebui să ne mire faptul că străinii au o impresie proastă despre România în condiţiile în care „însuşi primul om din stat îşi critică ţara în faţa presei internaţionale”.


„Nu trebuie să ne mai mirăm că străinii au o impresie proastă despre România, când însuşi primul om din stat îşi critică ţara în faţa presei internaţionale!’, scrie PSD, marţi, într-o postare pe pagina de Facebook.

Marți, pe 22 ianuarie 2019, preşedintele Româniai,  Klaus Iohannis, a declarat, la Aachen, referindu-se la deprecierea leului în raport cu euro, că PSD guvernează ‘prost’ şi acest lucru se reflectă şi în cursul de schimb.

„Sigur că sunt motive de îngrijorare. Am spus-o şi nu-mi face plăcere, dar trebuie să o repet: PSD nu se pricepe la economie şi PSD guvernează prost. Rezultatul se vede şi în cursul de schimb şi în multe alte date care arată că lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi aşa cum îşi doresc românii”, a declarat Iohannis, întrebat dacă există motive de îngrijorare cu privire la economia României în contextul deprecierii monedei naţionale.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ataciohannisPresedintepsd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes