PSD atacă Guvernul cu alte trei moțiuni simple. Cine sunt miniștrii vizați

Partidul Social Democrat intenționaeză să introducă trei moțiuni simple, considerând că anumiți miniștri ai Cabinetului Orban nu își fac așa cum trebuie datoria. E vorba de cei trei miniștri care au fostîn linia întâi în lupta cu coronavirusul.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a anunțat, joi, că PSD va depune trei moțiuni simple în Parlament prin care vor să dea un vot de blam miniștrilor Nelu Tătaru (Sănătate), Marcel Vela (Interne) și Monica Anisie (Educație) și să cearădemisia lor.

”Am început lucrul la alte trei moțiuni destinate Ministerului de Interne, Ministerului Sănătății și Ministerului Educației. Nu am renunțat la ideea unei moțiuni de cenzură, mai ales când vedem performanțele acestui guvern iresponsabil. Lucrăm la un program legislativ și economic, vom depune această moțiune imediat ce condițiile din țară o vor permite”, a spus Romașcanu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

guvernul orbanmotiuni simpla psdmotiuni simple psdpsd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes