Ce mai citim pe net

PSD atacă regulile pentru începerea școlii: Fuga de răspundere a guvernanților

Reprezentanții PSD susțin, conform unei postări postare pe o reţea de socializare, că regulile impuse de Ministerul Sănătății cu privire la începerea școlii arată că singura preocupare a guvernanților a fost fuga de răspundere.

De asemenea, social-democraţii mai acuză că „România educată a PNL este România în care copiii din familiile defavorizate nu contează, prin urmare sutele de mii de familii care nu au bani pentru măști de protecție nu au dreptul să își trimită copiii la școală” și este cea în care salariile cadrelor didactice sunt considerate de premierul Orban „bani de cârciumă”, prin urmare profesorii nu merită majorarea salariilor prevăzută de lege.

„Regulile impuse prin Ordinul ministrului Sănătății cu privire la începerea școlii arată că singura preocupare a guvernanților a fost fuga de răspundere. Practic, PNL transmite tuturor că au doar obligații: copiii, părinții și cadrele didactice să poarte mască, să nu stea la mai mult de un metru unul de celălalt, să folosească dezinfectanți, iar directorii de școli că trebuie să asigure triaj epidemiologic, mai multe săli de clasă, separatoare pentru bănci, program diferit de la o clasă la alta. Asta în condițiile în care PNL nu a fost în stare să ofere nici măcar măștile promise persoanelor defavorizate!

#Româniaeducată a PNL este România în care copiii din familiile defavorizate nu contează, prin urmare sutele de mii de familii care nu au bani pentru măști de protecție nu au dreptul să își trimită copiii la școală.

PSD: Moțiunii de cenzură, mai mult decât o necesitate

România educată a #PNL este cea în care salariile cadrelor didactice sunt considerate de premierul Orban „bani de cârciumă”, prin urmare profesorii nu merită majorarea salariilor prevăzută de lege.

România educată a PNL este #România în care elevii din comunitățile locale unde nu există suficiente săli clasă și nici bani pentru a aplica regulile dispuse din birourile de la Victoria nu au dreptul la educație.

România educată a PNL este România în care studenții nu există, prin urmare, pentru începerea anului universitar nu au fost stabilite norme.

Guvernul Orban a devenit o amenințare la adresa românilor! Educația nu este cârciuma lui Orban, profesorii nu sunt subordonații lui Anisie, iar copiii României nu sunt cobaii lui Tătaru! Votarea moțiunii de cenzură pentru demiterea celui mai nociv guvern din istoria recentă a României este mai mult decât o necesitate, este o #datorie pentru viitorul acestei țări!”, este mesajul transmis, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

Alte știri de interes

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

Barna: Şcoala nu e fenomen meteo neaşteptat, nimeni nu poate pretinde că a fost luat prin surprindere

Mihnea Tudor

Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii: O să facem zacuscă din banane şi bulion din roşii de plastic

Mihnea Tudor

Tătaru, anchetă la Ministerul Sănătăţii care a angajat o cântăreaţă. Codruța Filip, însă, e foc și pară pe situație

Mihnea Tudor

Cu zâmbetul la vedere! Viziere gratuite pentru elevi, de la o firmă din Sibiu

Gloria Pascu

Vlad Voiculescu: Domnul ministru Bode minte! Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului

Mihnea Tudor

Traian Berbeceanu, ironii maxime pentru Tăriceanu și partidul lui

Gloria Pascu

Sindicatul Europol cere intervenția CSAT pentru salvarea Poliției Române: Lasați polițiștii să fie polițiști !

Mihnea Tudor

Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu fac praf conducerea PSD

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »