PSD atacă regulile pentru începerea școlii: Fuga de răspundere a guvernanților

Reprezentanții PSD susțin, conform unei postări postare pe o reţea de socializare, că regulile impuse de Ministerul Sănătății cu privire la începerea școlii arată că singura preocupare a guvernanților a fost fuga de răspundere.

De asemenea, social-democraţii mai acuză că “România educată a PNL este România în care copiii din familiile defavorizate nu contează, prin urmare sutele de mii de familii care nu au bani pentru măști de protecție nu au dreptul să își trimită copiii la școală” și este cea în care salariile cadrelor didactice sunt considerate de premierul Orban “bani de cârciumă”, prin urmare profesorii nu merită majorarea salariilor prevăzută de lege.

“Regulile impuse prin Ordinul ministrului Sănătății cu privire la începerea școlii arată că singura preocupare a guvernanților a fost fuga de răspundere. Practic, PNL transmite tuturor că au doar obligații: copiii, părinții și cadrele didactice să poarte mască, să nu stea la mai mult de un metru unul de celălalt, să folosească dezinfectanți, iar directorii de școli că trebuie să asigure triaj epidemiologic, mai multe săli de clasă, separatoare pentru bănci, program diferit de la o clasă la alta. Asta în condițiile în care PNL nu a fost în stare să ofere nici măcar măștile promise persoanelor defavorizate!

#Româniaeducată a PNL este România în care copiii din familiile defavorizate nu contează, prin urmare sutele de mii de familii care nu au bani pentru măști de protecție nu au dreptul să își trimită copiii la școală.

PSD: Moțiunii de cenzură, mai mult decât o necesitate

România educată a #PNL este cea în care salariile cadrelor didactice sunt considerate de premierul Orban “bani de cârciumă”, prin urmare profesorii nu merită majorarea salariilor prevăzută de lege.

România educată a PNL este #România în care elevii din comunitățile locale unde nu există suficiente săli clasă și nici bani pentru a aplica regulile dispuse din birourile de la Victoria nu au dreptul la educație.

România educată a PNL este România în care studenții nu există, prin urmare, pentru începerea anului universitar nu au fost stabilite norme.

Guvernul Orban a devenit o amenințare la adresa românilor! Educația nu este cârciuma lui Orban, profesorii nu sunt subordonații lui Anisie, iar copiii României nu sunt cobaii lui Tătaru! Votarea moțiunii de cenzură pentru demiterea celui mai nociv guvern din istoria recentă a României este mai mult decât o necesitate, este o #datorie pentru viitorul acestei țări!”, este mesajul transmis, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

#romaniaeducata inceperea scolii masuri siguranta in scoli psd motiune reguli inceperea scolii
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes