PSD: Fumul alb anunţat ieri cu mare pompă era, de fapt, de la trabucurile pufăite la negocieri

PSD a transmis că ”fumul alb” anunţat sâmbătă de la negocierile pentru noua majoritate parlamentară era ”de la trabucurile pufăite la negocieri”. ”Oricât de priceput ar fi bucătarul de la Vila Lac 1, foamea de funcţii şi setea de putere nu s-au stins nici după 2 zile de discuţii”, au transmis social-democraţii, după sistarea negocierilor între cele trei partide pentru formarea unei coaliţii de centru-dreapta.

”Se demonstrează că fumul alb anunţat ieri cu mare pompă de reprezentanţii #CDR2.0 era, de fapt, de la trabucurile pufăite la negocieri. Oricât de priceput ar fi bucătarul de la Vila Lac 1, foamea de funcţii şi setea de putere nu s-au stins nici după 2 zile de discuţii! Singura şansă pentru ca gaşca pierzătorilor să ajungă la consens este formarea unui Guvern cu 2 premieri şi a unui Parlament cu cel puţin 3 camere, să ajungă la toată lumea”, a transmis, duminică, PSD.

Social-democraţii consideră că ”singura soluţie rezonabilă pentru România este ca Iohannis să nu mai ignore Constituţia şi să lase PSD, partidul care a câştigat alegerile, să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila”.

”România are nevoie de un guvern capabil, nu de o adunătură de politruci care se bat pe ciolan”, a mai transmis PSD.

A doua zi de negocieri pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi a noului guvern s-a finalizat, după numai două ore, fără ca partidele să ajungă la un acord.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fum alb fum alb la negocieri negocieri guvern psd la cotroceni
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes