PSD-iștii care lipsesc de la moțiune, dați afară. Ciolacu: Nu avem 250 de voturi

Marcel Ciolacu a făcut câyteva precizări, duminică seara, înainte de ziua dezbaterii moțiunii de cenzură, spiunând că PSD are voturile, alături de aliații din Parlament, pentru a trece moțiunea.

Ciolacu a declarat că parlamentarii PSD care vor lipsi de la votul moțiunii vor fi dați afară, chiar de a doua zi, din partid.

Liderul PSD a explicat că PNL, PMP și USR încearcă boicotare votului, pentru a nu se constitui cvorum de ședință.

La această oră, vă spun cu siguranță că moțiunea va trece. Sunt presiuni foarte mari. Colegii primesc tot felul de oferte. Nu avem plecări, la aceste momente, colegi plecați. Vor fi mai puține voturi, nu 250”, spune Ciolacu.

”Nu știm ce va face UDMR. Am avut discuții cu toți liderii politici. Eu mă mir că USR nu votează moțiunea. 20% dintre parlamentarii PNL sunt traseiști. Dar, dacă USR vrea să gireze corupția și incompetența…”, a precizat Ciolacu.

Liderul PSD a explicat că este un grup de neafiliați, în acest moment, atât la Cameră, cât și la Senat, plus grupul minorităților, cu care a avut discuții și care vor vota moțiunea. „La neafiliați sunt 17. E o moțiune care va trece pe muchie. Testul va fi crearea cvorumului”, a spus Ciolacu.

”Dacă colegii de la UDMR au uitat atacurile de la Klaus Iohannis, e treaba lor. Cine va lipsi de la această moțiune, a doua zi va pleca din PSD. Situația e clară! E o noapte lungă, încercăm să ne pregătim pentru orice surpriză”, a declarat Marcel Ciolacu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

boicot votciolacu motiunemotiune psdparlemnatri absentivoturi motiune
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes