PSD revendică victoria în 17 dintre cele 35 de localităţi în care au fost alegeri parţiale

PSD anunţă, prin vocea prim-vicepreşedintelui Sorin Grindeanu, că a câştigat alegerile în 17 dintre cele 35 de localităţi în care s-au organizat scrutine parţiale, duminică.

Conform datelor prezentate de liderul social-democrat, partidele aflate la guvernare au câştigat în 16 localităţi iar în două comune au câştigat candidaţi independenţi unde PSD nu a avut candidat.

„PSD a obţinut astăzi o victorie la aceste alegeri parţiale. Din 35 de localităţi, PSD-ul a câştigat alegerile în 17 localităţi. Tot arcul guvernamental a câştigat în 16 şi două localităţi au fost câştigate de candidaţi independenţi, unde PSD-ul nu a avut candidat. Aşa că astăzi e un nou semnal că PSD-ul câştigă toate alegerile”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, duminică seară, la două ore de la închiderea urnelor.

Conform lui Grindeanu, Candidaţii PSD au câştigat la Bocşa, Filiaşi şi Târgu Bujor, însemnând jumătate dintre oraşele în care au avut loc alegeri pentru primari.

În opinia sa, rezultatele alegerilor parţiale reprezintă „un semnal că PSD este cel mai important partid din România şi care câştigă alegerile”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri partiale rezultate alegeri rezultate partiale victorie psd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes