Pui de viperă găsit într-o clădire de birouri din Drobeta Turnu Severin

Un pui de viperă a fost găsit de un angajat al unei firme care lucrează într-o clădire de birouri din Drobeta Turnu Severin din judeţul Mehedinţi. Şarpele a fost preluat de jandarmi şi dus în habitatul lui natural.

”În această dimineaţă, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în municipiul Drobeta Turnu Severin, ca urmare a unei sesizări primite prin apelul 112 din partea unui angajat al unei instituţii, care semnala faptul că în baia imobilului se află un şarpe.
Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au constatat că este vorba despre un pui de viperă ascuns în toaleta personalului. Şarpele a fost îndepărtat din acel loc şi, ulterior, eliberat în habitatul natural”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Mehedinţi.

Potrivit jandarmilor, în ultima perioadă, ca urmare a solicitărilor din partea cetăţenilor, jandarmii au intervenit în alte două situatii pentru îndepărtarea şerpilor şi înlăturarea pericolului provocat de aceştia.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

pui de viperapui de vipera eliberat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes