Quiz show-ul ”Cash Taxi”, prezentat de Cătălin Cazacu, revine la Kanal D

Quiz show-ul ”Cash Taxi”, prezentat de Cătălin Cazacu, revine la Kanal D
Quiz show-ul ”Cash Taxi”, prezentat de Cătălin Cazacu, revine la Kanal D

”Cash Taxi”, quiz show-ul prezentat de Cătălin Cazacu, revine cu un nou sezon la Kanal D, începând din 6 iunie, de la ora 22:00.

În acest show foarte antrenant, plin de umor, concurenții se vor bucură în continuare de premii și surprize de tot felul, în timpul unei călătorii cu taxiul condus chiar de Cătălin Cazacu, cel mai îndrăgit și generos „taximetrist”, anunță Kanal D

Trecători obișnuiți devin pasageri-concurenți odată ce acceptă provocarea lansată de Cazacu de a-i duce la destinație gratuit și de a-i „plăti”, cu premii instant, dacă răspund corect unor întrebări. Pe parcursul călătoriei, concurenții au parte de tot felul de suprize și sunt nevoiți să devină creativi. Călătoria cu „Cash Taxi” devine de fiecare dată una plină de neprevăzut și momente memorabile, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori.

„Cred că publicul se va bucură să reintre în alături de de concurenți, din intimitatea casei; e chiar distractiv să răspunzi la întrebările fulger într-un timp limitat, să îți scotocesti în minte și să ai tot felul de surprize J”, a spus Cătălin Cazacu.

Emisiunea în care cuvintele de ordine sunt spontaneitatea și premiile a avut un succes uriaș în lumea întreagă, a fost difuzată în peste 50 de teritorii și a primit zeci de distincții importante, dintre care patru trofee Daytime Entertainment Emmy.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cand incepe cash taxiCash TaxiCatalin CazacuKanal D
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes