Magazin

Radu Banciu îl compară pe Dragnea cu Ceaușescu: „Scormonind un pic prin Belina aia…”

Radu Banciu îl compară pe Dragnea cu Ceaușescu: "Scormonind un pic prin Belina aia…”
Radu Banciu îl compară pe Dragnea cu Ceaușescu: "Scormonind un pic prin Belina aia…”

Realizatorul tv Radu Banciu a vorbit în emisiunea sa, de luni seara ,despre situația Insulei Belina, care face obicetul unui dosar penal după ce a trecut în administrarea firmei lui Liviu Dragnea.

El a afirmat că ce s-a întâmplat în acest caz nu este un caz singular, pentru că scena politică este compusă din oameni care comit ilegalități.

„Când zic răposatul mă pot gândi și la mai apoape de noi… la săracu Liviu Dragnea e viu, dar la câte vești proaste a primit în ultima vreme și acum când l-am văzut la televizor, alea cu Belina… la Nea Nicu ne gândeam… fix așa arătau imaginile alea”, a spus el în emisiunea ”Lumea lui Banciu” de la B1Tv.

Scormonind un pic prin Belina aia…

”Adulatul Liviu Dragnea, care încerca să pună Justiția cu botul pe labe în patru puncte cardinale de-o dată… Ei bine avea și el un locșor, un cuibușor de nebunii acolo la el în județul… și Nea Nicu avea în fiecare județ al României câte o vilă dintr-aia… Scormonind un pic prin Belina aia… Să vedeți ce o să fie când când găsesc aștia în Amazon, niște căsuțe, niște șaleuri, niște viluțe lui Liviu Dragnaea. Aicea nu sunt foarte impresionat. În orice caz, să te duci să îi scotocești pe acolo… totul era ilegal… Dar ce s-a făcut în politica românescă legal în 30 de ani? Noi nu suntem o emisiune dintr-asta de tipul investigație cu orice preț, nu e raionul nostru, nu stăpânim subiectul asta atât de bine, dar în fiecare zi am putea să vorbim numai de afaceri, licitații, nu mai de escrocherii. Suntem la curent cu ce trece, ce se întâmplă în societea noastră. Nu este zi să nu afli așa ceva: afaceri pe la nu stiu primărie de sector, afaceri la nu știu ce consiliu județean, licitații neefectuate corect… Nu există zi să nu se întâmple ceva de tipul asta”, a mai spus Radu Banciu.

Alte știri de interes

Pierre Marcolini, ciocolatier belgian, cel mai bun cofetar din lume

Saghin Cristian

Lacul Nuntaşi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării are din nou apă

Gloria Pascu

1,3 miliarde de dolari pentru fiecare pământean. O nouă descoperire NASA

Mihnea Tudor

Florin Piersic Jr. se alătură vocilor Pro TV

Mihnea Tudor

Reporter MUȘCAT de nas, în timpul unui LIVE. VIDEO

Saghin Cristian

Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, internat în stare gravă la Urgențe

Gloria Pascu

VIDEO – Haită de lupi în libertate, în pădurile Neamțului

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O zodie are dragostea aproape, iar o alta intră într-un con de umbră

Mihnea Tudor

Orionidele, stele căzătoare din constelaţia Orion, vor putea fi observate între 20 şi 22 octombrie

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »