Raed Arafat, amenințat cu moartea de un ”justițiar” de pe Facebook

Dr. Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de o persoană care spune că virusul SARS-CoV-2 nu există.

Postarea cu ameninţarea a fost publicată aseară pe Facebook și a fost distribuită de peste 1.500 de ori. În acest context, polițiștii fac verificări după ce Arafat a fost amenințat cu moartea de un bărbat care promovează teorii ale conspirației privind pandemia de coronavirus, conform Digi 24.

Postarea de pe Facebook, care între timp a fost ștearsă, este extrem de dură la adresa lui Raed Arafat, iar individul susține că șeful DSU a fost condamnat la moarte în Palestina pentru crime împotriva cetățenilor români, după ce ar fi traficat organe pentru Mossad – serviciul de informații externe al Israelului.

El îl somează pe șeful DSU să plece din România și susține că a primit dreptul de a ucide în numele țării, prin jurământul militar depus în urmă cu 15 ani.

Postarea a devenit virală (foto), adunând sute de share-uri și comentarii într-un timp scurt – multe din partea unor persoane care îi susțineau demeresu – înainte să fie ștearsă.

Raed Arafat a reacţionat după ce a fost ameninţat cu moartea: ”Nu mă afectează deloc. Nu am nicio problemă”.

”Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a comentat Raed Arafat situația.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amenintare cu moarteaamenintare raed arafatarafat amenintatarafat amenintat cu moartea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes