Raed Arafat revine tranșant: Nu am trecut de hop! Văd mulți oameni pe străzi, în trafic! Nu relaxăm tot

Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat, șeful Grupului de Comunicare Strategică, a tras un semnal de alarmă extrem de viguros, în contextul în care tot mai mulți români au început să iasă din case, în urma veștilor că, după 15 mai, se vor relaxa măsurile de izolare.

“Vor fi niște măsuri de relaxare, dar lumea trebuie să aștepte! Se bazează pe această relaxare, dar, la acest moment, se fac teste care măsuri sunt bune, care nu, ce nu se poate. Din păcate, vedem că lumea deja crede că relaxarea s-a făcut deja, vedem că mulți sunt pe stradă, în trafic. Încă nu am trecut peste situația critică. Totul depinde de următoarele săptămâni, până în 15 mai. Măsurile vor fi anunțate la timp, vor fi graduale, în niciun caz nu vom reveni la normal.

Dacă evoluția situației se schimbă până în 15 mai, din cauza comportamentului nostru de acum, înseamnă că vor fi alte măsuri luate. Lumea trebuie să înțeleagă că n-am trecut încă peste hop… și tot o spunem, o spunem și o spunem!“, a declarat Raed Arafat la Realitatea Plus.

Referitor la testare în masă, dacă s-a luat o decizie în acest sens, Arafat a răspuns: ”Aici colegii de la Ministerul Sănătății au anunțat că vor fi creșteri ale testărilor. Dar, modul în care se vor face testările și pentru cine, vor decide specialiștii”, amaispus Arafat, sâmbătă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

masuri de relaxareraed arafat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes