Raluca Prună: Bufonii super titrați au slujit PSD cu entuziasm. Acesta este adevărul

Raluca Prună: Bufonii super titrați au slujit PSD cu entuziasm. Acesta este adevărul
Raluca Prună: Bufonii super titrați au slujit PSD cu entuziasm. Acesta este adevărul

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, laudă intenția președintelui de a ”repara legile justiției”. ”Era de mult momentul, căci legile așa cum au fost făcute praf de PSD își produc efectele”, spune Prună.

”Președintele tocmai a ieșit să repună legile justiției pe agenda publică. Era de mult momentul, căci legile așa cum au fost făcute praf de PSD își produc efectele. Iar bufonii super titrați al căror nume trebuie uitat, care au slujit PSD cu entuziasm, ne dezvăluie acum ce opoziție ar fi făcut la PSD. Scârbos, pur și simplu. Și noi prea toleranți că ascultăm prostiile și minciunile sclavilor PSD care acum se dau opozanți la masa PSD unde mâncau ceva mai mult decât firimituri. Și le plăcea. Justiția în România funcționează azi pe baza unor legi proaste promovate de PSD. Acesta este adevărul.

Adevărat e și că deja e târziu, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Aștept cu nerăbdare să vedem proiectele puse în consultare publică de MJ”, a scris Prună pe Facebook.

Iohannis a anunțat miercuri, după dezvăluirile lui Tudorel Toader, că ”Guvernul va lucra la proiecte de legi pentru a fi reparate aceste legi ale justiției’.

”Am urmărit, în spațiul public a apărut o discuție ciudată. În PSD și între PSD și sateliții PSD încep să-și plătească polițele. Au apărut așa-zise dezvăluiri de când PSD a atacat violent justiția, legile justiției. Din fericire, am reușit să oprim o parte din aceste atacuri și am reușit să duc legile la Curtea Constituțională, Parlamentul a reușit, în special PNL și alte partide democratice, să oprească aceste modificări. În săptămânile următoare vor avea loc consultări, voi avea și eu consultări cu specialiști, cu politicieni. Guvernul va lucra la proiecte de legi pentru a fi reparate aceste legi ale justiției”, a declarat Iohannis.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

iohannislegi proaste psdRaluca Pruna
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes