Raluca Turcan: Angajații din muzee și biblioteci vor beneficia de majorări salariale

Angajații din muzee și biblioteci vor beneficia de majorări salariale, conform anunțului făcut de Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

„Începând cu veniturile din luna aprilie, toți specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci vor beneficia de majorările salariale pe care le-am convenit cu reprezentanții sindicatelor. Din luna aprilie, angajații din muzee și biblioteci nu vor mai fi discriminați salarial în raport cu alți angajați, care activează pe poziții similare, dar sunt încadrați în alte familii ocupaționale. Aceștia vor primi același procent de majorare salarială de 20%, în 2 etape.

Îi mulțumesc ministrului finanțelor, domnului Marcel Boloș, pentru că a reușit să identifice resursele financiare necesare și a înțeles imperativul momentului! Le mulțumesc angajaților din sectorul cultural pentru că au avut încredere în mine și în demersul nostru comun”, a transmis Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii, pe pagina sa de  Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

angajati biblioteciangajati muzeemajorari salariale culturaraluca turcan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes