Raluca Turcan: Muzeul Brukenthal va oferi acces gratuit tuturor sibienilor și pensionarilor în prima zi de joi din fiecare lună

Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii, a anunțat că Muzeul Național Brukenthal va oferi acces gratuit tuturor sibienilor și pensionarilor în prima zi de joi din fiecare lună.

”Un cadou cultural pentru sibieni din partea Muzeului Național Brukenthal. Felicit inițiativa Muzeului Național Brukenthal, o instituţie culturală emblematică a orașului Sibiu, de a oferi acces gratuit tuturor sibienilor și pensionarilor în prima zi de joi din fiecare lună.

Este un exemplu de bună practică pentru facilitarea accesului la cultură și îi mulțumesc domnului Alexandru Constantin Chituţă, managerul Muzeului Naţional Brukenthal pentru că aduce comunitatea sibiană mai aproape de cultură. Vă invit să descoperiți expozițiile extraordinare deschise în Sibiu”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

gratis la brukentalmuzeul brukentalraluca turcan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes