Raluca Turcan: Nicolae Ciucă este cea mai bună alegere a PNL la alegerile prezidențiale din 2024

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, preşedinte al organizaţiei PNL Sibiu, a declarat sâmbătă că preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă, reprezintă cea mai bună alegere pentru a reprezenta formaţiunea la alegerile prezidenţiale din 2024.

Invitată la Digi24, Turcan a fost întrebată când ar trebui să aibă PNL desemnat un candidat la Preşedinţia României pentru alegerile din 2024.

“Desemnat oficial nu este neapărat foarte relevant, ci pregătit deja aş spune, răspunsul ar fi ieri. De aceea, în momentul de faţă, nu există o altă discuţie în PNL pentru candidat la preşedinţie altul decât preşedintele partidului, Nicolae Ciucă”, a mai declarat Turcan.

Aceasta consideră că Nicolae Ciucă este cea mai bună alegere și că este firesc pentru un partid ca preşedintele partidului să aibă prima şansă, prima opţiune pentru alegerile prezidenţiale.

“Vom vedea sondajele de opinie. Uitându-mă la situaţia din PNL, răspunsul este da”, mai precizat Raluca Turcan.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

candidat pnl prezidentialeciuca candidatraluca turcan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes