Politica Recomandate

Rareş Bogdan, amenință: Acolo unde sunt aleşi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc

Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, anunţă că se va implica în campania electorală pentru alegerile locale, însă doar pentru acei candidaţi ai Partidului Naţional Liberal care nu au fost membri ai PSD. „Îl voi ajuta pe Nicuşor Dan, ca şi când ar fi fratele meu, să câştigăm alegerile”, spune Rareş Bogdan, adăugând că acolo unde sunt candidaţi transferaţi de la PSD „nu calcă”.

„Normal că voi face campanie. Voi crea exact valul necesar pentru ca PNL să câştige. Credeţi-mă, ca mine nu se pricepe nimeni în a crea valul necesar… inclusiv în Bucureşti o atenţionez pe Gabriela Firea şi pe cei şase primari de sector că mă implic şi voi ajuta fiecare candidat al nostru, mă voi lipi de Nicuşor Dan pentru a-l ajuta. Cred că singur este extrem de greu. Îl voi ajuta pe Nicuşor Dan, ca şi când ar fi fratele meu, să câştigăm alegerile. Umăr la umăr, vom câştiga”, a declarat Rareş Bogdan, duminică seară, la Antena 3.

Europarlamentarul liberal a menţionat însă că refuză să se implice în campaniile electorale ale acelor candidaţi din partea PNL care au fost anterior membri PSD, el explicând că îi va ajuta pe cei care „nu au stat în genunchi”:

„Nu pentru niciunul, nu mă duc, să fie lucrurile clare. Mă voi duce peste tot unde sunt liberali, oameni care au suferit, oameni care nu au stat în genunchi, oameni care au fost umiliţi, oameni care au fost jigniţi de către preşedinţi de Consilii Judeţene şi miniştri ai Dezvoltării sau ai Finanţelor de la PSD. Acolo unde sunt aleşi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc, ca să fie lucrurile clare. Eu nu îmi calc pe cuvânt”, a adăugat fostul realizator tv, citat de news.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Donald Trump, discursul de adio! Rugăciune pentru noua administraţie de la Casa Albă, fără să îl numească pe succesorul său – VIDEO

Saghin Cristian

Rareș Bogdan, despre tensiunile din PNL: Este suficient ce am făcut pentru moment. Nu știu dacă voi candida

Mihnea Tudor

Florin Cîţu: Putem să ajungem la 150.000 de vaccinuri făcute pe zi, doar să avem dozele

Mihnea Tudor

Epoca TRUMP s-a încheiat. BIDEN preia conducerea unei Americi în criză – analiză

Mihnea Tudor

Orban se ține tare, după ce liderii liberali i-au cerut demisia: „PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte”

Daniela Arnăutu

PSD: Guvernul Cîţu trebuie să demisioneze, dacă până la sfârşitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizaţi 10,4 milioane de români

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »