Rareș Bogdan dă ca sigură luna aprilie pentru anticipate. Pe ce se bazează

Rareş Bogdan, a anunţat, luni, 30 Dcembrie 2019, că PNL poartă negocieri cu partidele parlamentare pentru declanşarea alegerilor anticipate. Liberalii au anunțat că mai au nevoie de încă 24 de voturi pentru a susţine un astfel de demers.

Rareș Bogdan s-a arătat ferm convins că anticipatele vor avea loc până în aprilie 2020

”Noi vom folosi toate mijloacele constituţionale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligaţia noastră. Este o cerinţă a alegătorilor noştri. Acest demers este susţinut de USR, UDMR şi PMP. Ne aşteptăm ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, să susţină demersul nostru. Este normal să ne dorim o majoritate formată din două sau trei forţe politice, din care vioara întâi să fie PNL şi un Guvern condus de Ludovic Orban.
Veţi vedea că avem toţi paşii pregătiţi, lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate”, a declarat Rareş Bogdan la Digi24.

Prim-vicepreşedintele PNL a spus că grupul de nouă parlamentari demisionari din Pro România vor susţine anticipatele.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri anticipate pnl rares bogdan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes