Rareș Bogdan, despre Coaliție: Va rezista 100%. Suntem nevoiți să conviețuim, pentru că Putin va câștiga alegerile din Rusia

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat vineri seară, că ”100% va rezista Coaliția, pentru că Vladimir Putin va câștiga alegerile din Rusia și că este foarte probabil ca după asta lucrurile să devină și mai complicate în Ucraina”.

Liberalul a mai explicat că România are nevoie de un guvern stabil și că este nevoie ca liberalii și socialiștii să conviețuiască și să guverneze România împreună.

”Coaliția va rezista 100%, pentru că Vladimir Putin va câștiga alegerile din Rusia și, foarte probabil, după asta lucrurile pot deveni și mai complicate în Ucraina, văzând discursuile sale din ultima perioadă, legate de testamentul lui Petru cel Mare, Gurile Dunării și Odesa”, a declarat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai explicat că România are nevoie de un guvern stabil, cu o majoritate calificată în Parlament.

”România are nevoie de un guvern stabil, de un guvern cu o majoritate calificată în Parlament și oricât de mult nu ne-am iubi noi, liberalii cu socialiștii, suntem nevoiți să conviețuim împreună și să guvernăm România împreună”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri 2024coalitie de guvernarerares bogdan despre coalitierares bohgdan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes