Politica

Rareș Bogdan, dezvăluiri: Pe unii o să-i doară stomacul rău după 20 august, iar pe alții o să-i apuce durerea de cap

Rareș Bogdan a intervenit la un post tv și a anunțat că după 20 august va ieși din „silenzio stampa” și va face dezvăluiri care vor deranja. ”Pe unii o să-i doară stomacul rău după 20 august, iar pe alții o să-i apuce durerea de cap”, a promis europarlamentarul liberal.

”Au trecut doi ani de zile, în care am așteptat să se facă dreptate. Au fost momente pe care nu le voi uită niciodată. Realitatea a fost principala televiziune care a transmis realitatea rușinoasă din piață. Gesturile de închidere a dosarului decredibilizează justiția din România. Pentru mine, prima dată a fost șocul inchidererii dosarului. Fiind prim-vicepreședinte al partidului de guvernământ, am preferat să nu comentez decizia. Am refuzat orice intervenție, orice interviu pe tema 10 August.

După 20 august

După 20 August voi ieși public și voi spune foarte multe adevăruri care nu vor conveni nici colegilor mei. Perioada de silenzio stampa se încheie pe 20 și voi fi un jucător extrem de agresiv și incomod. Voi spune lucruri și voi spune cine l-a scos din dosar și îl protejează pe Cătălin Paraschiv. Este foarte important să știm rolul pe care l-a jucat Cătălin Paraschiv la 10 August. După 20 voi vorbi lucruri care vor deranja.

Până acum, dintr-un respect și pentru a nu crea mai multe probleme decât există, am fost destul de cuminte, dar după 20 august voi vorbi lucruri care vor deranja, dar cu siguranță îmi voi recâștiga respectul public pe care nu sunt dispus să îl arunc la coșul de gunoi pentru unii sau pentru alții. Pe unii o să-i doară stomacul rău după 20 august, iar pe alții o să-i apuce durerea de cap. Voi reveni la formă inițială și voi intră în teren”, a spus Rareș Bogdan la Realitatea Plus.

10 august – o pată în istoria postdecembristă

”Revenind la 10 august, evenimentele de atunci rămân o pată în istoria postdecembristă alături de 13-15 iunie și alături de acțiunile înfiorătoare ale Mineriadelor. 10 august 2018 și 1 februarie 2017 sunt datele care nu vor fi uitate foarte curând de oamenii care cred în democrația din România, iar din respect pentru ei trebuie să ne luptăm să facem curățenie și ordine”, a încheiat Rareș Bogdan..

Curtea de Apel București (CAB) a decis, luni, că nu are competență materială să judece cererea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva foștilor șefi ai Jandarmeriei în dosarul ”10 august”, procesul fiind mutat la Tribunalul București.

Instanța a admis în acest sens o cerere făcută de foștii șefi ai Jandarmeriei implicați în acest caz, care au solicitat că procesul să fie mutat la Tribunalul București.

Alte știri de interes

Ciolacu, pe urmele USR: promite „fără penali” pe listele PSD

Mihnea Tudor

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »