Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D
Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D

Rareș Bogdan vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D! Şi-a început cariera în presă ca editorialist, la propriul ziar, în Cluj, apoi s-a consacrat în piața media ca moderatorul talk show-ului politic “Jocuri de putere”. În 2013, s-a aflat la un pas de a deveni președinte director al Societății Române de Televiziune.

A atras un public numeros care l-a și votat în 2019, când a candidat la europarlamentare. În prezent este prim-vicepreședinte PNL și președinte interimar al organizației PNL diaspora. Este pasionat de sporturi nobile, schi, golf, și e iubitor și colecționar de artă.

Rareș Bogdan este căsătorit și are 2 copii, un băiat și o față.

“Cum e în pat cu dușmanul?”, “I-a fost frică lui Ludovic Orban că-i furați partidul?”, “Sunteți oportunist?”, “Ați mai da jurnalismul pe politică?”, “Cât de aprig sunteți la mânie?”, “V-a pus soția cu botul pe labe?”, “Plangeti la comandă?”, “Ce sfat aveți pentru oamenii săraci?”, Jucați golf cu președintele Iohannis?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Rareș Bogdan în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai rares bogdan rares bogdan denise rifai rares la rifai
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes