Rareş Bogdan, după coaliţie: Preşedinţii PNL şi PSD vor anunţa după şedinţele interne ale partidelor un proiect important

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat miercuri, la Palatul Victoria, după discuţiile din coaliţie, că preşedinţii PNL şi PSD vor anunţa după şedinţele interne ale partidelor un proiect important. La rândul lui, europarlamentarul PSD Mihai Tudose a spus că au primit rezultatele unei cercetări sociologice care arată că mai mult de 60% dintre români doresc comasarera şi o majoritate chiar mai mare şi o continuitate a guvernării.

Tudose a precizat că în şedinţele PNL şi PSD va fi prezentată strategia pe care au convenit să o propună, şi apoi vor avea o coaliţie imediat după aceste întâlniri, iar la ora 19.00 cei doi preşedinţi vor ieşi public. Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat la Palatul Victoria că după discuţiile care au avut loc în coaliţie, au convenit cu toţii să meargă în faţa partidelor pentru a discuta atât principiile cât şi un proiect important. Cu siguranţă, veţi afla lucruri pe parcursul zilei de astăzi, foarte important.

Citește și: Sondaj PSD şi PNL: Majoritatea românilor vor comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. Ce procente pot avea primele trei partide

”Preşedinţii celor două partide, la ora 19.00 vor răspunde tuturor întrebărilor. Este absolut firesc, fiind două partide democratice, cel mai mari partide din România, să ne ascultăm glasul colegilor, la ora 16.00, care se reunesc în birourile de conducere ale celor două partide.Ieri, la Bruxelles, am avut întâlniri pentru a explica, de asemenea, şefilor de familii politice proiecte pentru România, ce înseamnă România în acest context. Am stat de vorbă cu Manfred Weber”, a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că ”cu toţii au înţeles că responsabilitatea Guvernului României este extrem de serioasă în contextul regional foarte complicat”.

”Vedeţi ce se întâmplă pe frontul din Ucraina, România este stat cheie în această regiuen, cek mai important lucru pentru noi, pentru Europa, este continuarea guvernării într-un mod coerent, asumat, care să aducă bunăstare românilor şi stabilitate”, a arătat Rareş Bogdan.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri 2024 alegeri europarlamentare liste comune alegeri proiect coalitie rares bogdan
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes