Politica

Rareș Bogdan îi cere lui Vlad Voiculescu să demită vinovații, în cazul bătrânului căzut pe holul Spitalului Corabia

Rareș Bogdan îi cere lui Vlad Voiculescu să demită vinovații, în cazul bătrânului căzut pe holul Spitalului Corabia
Rareș Bogdan îi cere lui Vlad Voiculescu să demită vinovații, în cazul bătrânului căzut pe holul Spitalului Corabia

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bodan, a făcut, luni, o postare pe Facebook, cu privire la cazul bătrânului căzut pe holul Spitalului Orășenesc Corabia, și îi cere ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, să ii demită din funcții pe cei responsabili, în frunte cu managerul spitalului din Corabia și șeful DSP Olt.

„Vlad, amândoi am intrat în politică pentru a schimba lucrurile în bine în țara asta. Și eu, și tu, aveam o carieră de succes, fiecare în domeniul său și am decis să încercam să contribuim la schimbarea în bine a acestei țări pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea să nu mai existe!
Ești obligat să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Știu că poți să o faci și sper să o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești… fiind înlocuiți peste noapte… tot în mandatul tău, dragă Vlad.


Dacă vei face Comitete și Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scăpa, la fel ca alții. Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi. Au fost dezamăgiți suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm și să dovedim că diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârstă și de ani petrecuți în troaca politicii dâmbovițene…”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Orban, despre amendamentul PSD privind creşterea alocaţiilor pentru copii: Există un angajament al nostru de a dubla etapizat alocaţia

Daniela Arnăutu

În Parlament ca la iUmor » Show Florin Cîțu: Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte! Cititul nu a omorât pe nimeni

Gloria Pascu

Complexul Energetic Hunedoara. Ludovic Orban: Situaţia este critică din cauza a două greşeli făcute de vechile guvernări PSD

Mihnea Tudor

Gorghiu nu mai poate de bucurie: “Dragilor, am reuşit!!! Digitalizăm Senatul!”

Daniela Arnăutu

Consiliului Legislativ a dat aviz pozitiv pe buget! Orban: Bugetul va ajunge marți în Parlament

Mihnea Tudor

Grindeanu anunță că, după dezbaterile pe buget, PSD va face moțiune simplă împotriva ministrului Năsui

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »