Rareș Bogdan îl contrazice pe Orban: Acest BPN era necesar pentru a arăta susținerea pentru Florin Cîțu ca prim ministru

Rareș Bogdan îi răspunde lui Ludovic Orban, care a făcut unele acuzații, joi dimineața, privind o posibilă convocare nestatutară a BPN al PNL. Acesta a precizat, într-o conferință de presă de joi, că era nevoie de convocarea BPN pentru a arăta sprijinul de care se bucură Florin Cîțu:

„Este vorba despre peste 30% din membrii BPN și s-a adoptat o rezoluție, a fost dat un vot de susținere a premierului a lui Florin Cîțu. Au participat peste 70% din membrii BPN și s-a votat în unaimitate susținerea lui Florin Cîțu ca prim-ministru.

Cu respect pentru domnul Ludovic Orban, președintele PNL, atunci când domnia sa a avut nevoie de PNL în luna decembrie a anului trecut sau în orice alt moment s-a convocat BPN chiar și la ora 22 sau 23 și toți membrii responsabili ai PNL și ai BPN au fost alături.

Ceea ce s-a întâmplat ieri și azi dimineață, declarațiile unele dintre ele ușor mai radicale ale partenerilor noștri au necesitat acest BPN, pentru a arăta susținerea pe care se bazează Florin Cîțu, iar domnul Ludovic Orban care cunoaște statutul PNL știe foarte bine că BPN a fost convocat statutar”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bpn al pnl rares bogdan rares bogdan contrazicere orban rares bogdan declaratii sustinere florin citu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes