Rareș Bogdan: N-o să rupem guvernarea mâine-poimâine

Rareș Bogdan, PNL
Rareș Bogdan, PNL

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, într-un interviu video că PNL nu se iubește cu PSD, dar liberalii nu rup coaliția de guvernare “mâine-poimâine”, iar Partidul Național Liberal își dorește să aibă aibă un candidat propriu la alegerile prezidențiale, susținut de toată dreapta, “dacă avem suficientă minte, noi, USR, PMP, Forța Dreptei, care o mai fi de dreapta”.

Europarlamentarul s-a referit și la “periplul african” al lui Klaus Iohannis și la “și glumele și atacurile din media pe subiectul Hakuna Matata”.

“Singurul lucru pe care îl reproșez este că, inclusiv colegii mei și cu mine, n-am ieșit mai devreme să explic cât de importantă este intrarea” companiilor românești în Africa.

În legătură cu procesul de aderare a României la Spațiul Schengen, eurodeputatul PNL consideră benefic faptul că tema a fost pusă pe ordinea de zi a Consiliului Justiție și Afaceri Interne (JAI) programat pe 5 decembrie 2023, pentru că, chiar dacă Austria se va opune din nou, România va căpăta astfel temeiul legal pentru a putea ataca decizia la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

rares bogdanrares bogdan coalitie
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes