Rareș Bogdan pregătește o nouă petrecere ”la șase mese”: Nu trebuie să ne băgăm sub pat

Europarlamentarul Rareş Bogdan anunţă o nouă petrecere în familie. De data aceasta, îl va sărbători pe băiețelul său. Este a doua petrecere, după cea organizată pentru fiica sa, în luna iunie.

El spune că în pofida faptului că infectările cu coronavirus cresc, „nu trebuie să ne băgăm sub pat”.

Rareş Bogdan a făcut anunțul la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că îl va sărbători săptămâna viitoare şi pe fiul său, aşa cum i-a făcut ziua fiicei sale, în urmă cu o lună.

Șase mese de șase persoane

”Binînţeles, dar nu cu 42 de persoane, pentru că prietenii mei sunt plecaţi în vacanţă, dar cu familia voi avea masă. Şi o să îi invit cu mare drag pe oameni să vadă că e o simplă masă cu familia, socrii mei, fără nimic spectaculos, fără prieteni din politică, fără autorităţi, o petrecere la care copilaşii se alerge, noi stăm la şase mese de câte şase persoane, absolut normal.

Eu nu refuz să trăiesc, nu o să-mi opresc viaţa. Noi trebuie să ne obişnuim cu acest virus, să trăim, nu să ne băgăm sub pat, trebuie să respectăm regulile”, a spus liderul europarlamentarilor PNL, Rareş Bogdan, duminică, la Antena 3.

Luna trecută, în presă s-a comentat pe larg că liberalul Rareş Bogdana sărbătorit ziua fiicei sale cu peste 100 de persoane, deşi eram în pandemie şi în plină stare de alertă, când petrecerile erau interzise în interiorul restaurantelor.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

petrecere rarespetrecere rares bogdanrares bogdan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes