Rareș Bogdan: PSD trăiește din manipularea cetățenilor de bună-credință. Exact așa făcea și Dragnea

Rareș Bogdan: PSD trăiește din manipularea cetățenilor de bună-credință. Exact așa făcea și Dragnea
Rareș Bogdan: PSD trăiește din manipularea cetățenilor de bună-credință. Exact așa făcea și Dragnea

Rareș Bogdan a avut o reacție vehementă a după ce majoritatea PSD a anulat în Parlament decizia de închidere a piețelor:

”Siguranță și sănătatea cetățeanului – indiferent de consecințe și înainte de orice! De câteva zile, culminând cu ziua de astăzi, observ cum caracatița pesediștilor pare că are din nou glas. După ce au demonstrat încă o dată că nu sunt în stare de soluții constructive și proiecte pentru România, acum încearcă să exploateze mediatic-electoral un moment complicat și insuficient explicat cu privire la mutarea piețelor agroalimentare din spații închise în spații deschise.

Tupeul celor din PSD demonstrează încă o dată că acest partid, de un cinism care atinge maximul josniciei, trăiește exclusiv din manipularea cetățenilor de bună-credință. Acum, socialiștii lui Ciolacu mint cu nerușinare că sunt apărătorii țăranilor și producătorilor români. Exact așa făcea și Dragnea în timp ce afacerile familiei sale prosperau, iar ale românilor saraceau. După 30 de ani de democrație originală și economie de piață bazată pe capitalism de cumetrie și clienți politici la discreție, pesediștii urlă că din gură de șarpe încercând să se cocoate, exact că o căpușă (altceva nu știu) pe un subiect de care depinde și vlădică, și opincă: piața agro-alimentară.

Acești indivizi, care au luptat împotriva măștii spunând că este botniță, care au alimentat teorii fantasmagorice și scenarită despre Covid 19, și continuă să o facă și acum, dovedesc din nou că, pentru ei, sănătatea românilor este mai puțin importantă decât un folos electoral – noroc că românii nu sunt proști! În loc să vină cu eventuale soluții, ei au votat că lucrurile să rămână exact cum au fost. Pur și simplu!

Nu au scos niciun cuvânt despre organizarea culoarelor de acces, distanțare socială, obligativitatea purtării măștii. Și cum să o facă, dacă își imaginează că pot pune creșterea numărului de îmbolnăviri pe seama PNL, deși PNL încearcă să protejeze populația, nu să o lase neprotejata! Oare acești mizerabili au uitat că au lăsat rezervele naționale goale, că au subfinanțat sănătatea sau au făcut afaceri din achizițîi, că au distrus infrastructură medicală? Acești corifei ai populismului deșănțat, ai manipulării, știu exact ce se întâmplă în Franța Belgia, Italia, dar despre asta nu suflă o vorbă, căci minciuna lor ar deveni evidență pentru cei pe care ii mint!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Proiectul de lege inițiat de Marcel Ciolacu și Daniel Zamfir prin care piețele rămân deschise și în strarea de alertă a fost adoptat că 173 de voturi „pentru”, un vot „împotriva” și 93 de abțineri. Camera Deputaților este for decizional pe această inițiativa legislativă. Prin urmare proiectul de lege merge la promulgare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

manipulare cetatenirares bogdanrares bogdan reactie psdredeschidere piete
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes