Rareș Bogdan, sincer: Între timp am aflat ce fel de doctor este Cîrstoiu

Rareș Bogdan, sincer: Între timp am aflat ce fel de doctor este Cîrstoiu
Rareș Bogdan, sincer: Între timp am aflat ce fel de doctor este Cîrstoiu

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a participat, miercuri, la alegerea membrilor Biroului Politic al filialei PNL București, în cadrul Comitetului de Coordonare. Întâlnirea liberalilor bucureșteni a prilejuit o bună ocazie pentru vorbitori de a analiza situația Capitalei, prezent fiind și candidatul coaliției la Primăria Generală, medicul Cătălin Cîrstoiu.

În discursul său, Rareș Bogdan a explicat gestul lui Sebastian Burduja, ”care s-a pregătit timp de un an pentru primărie”, dar s-a retras:

”Am găsit un om care să adune în spatele său tot electoratul liberal și social-democrat, pe doctorul Cătălin Cîrstoiu, un om care va fi primar general al Capitalei București spre dezamăgirea unora care fac sondaje și a altora care le discută seară de seară”, a susținut fruntașul liberal.

Doctorul Bucureștiului

”Între timp, am aflat și ce fel de doctor este: este doctorul Bucureștiului, este doctorul Capitalei României, și sunt absolut convins că pe 10 iunie împreună ne vom bucura și-l vom însoți la Primăria Generală”, a precizat Rareș Bogdan, în aplauzele colegilor.

”Pentru că Bucureștiul a fost bolnav, și a fost, mai ales, îmbolnăvit în ultimii trai ani și jumătate, de un om fără viziune. Complet fără viziune, la fel ca și Sectorul 1, ca și Sectorul 2. Iar viziunea este ceea ce i-a lipsit, cât și proiectele majore”, a încheiat el.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

catalin cirstoiuprimar general bucurestirares bogdanrares bogdan a aflat ce fel de medic este cirstoiu
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes