Rareș Bogdan: USR PLUS a abandonat România, în prag de iarnă! PNL nu va părăsi niciodată o corabie aflată într-o mare agitată

Rareș Bogdan: USR PLUS a abandonat România, în prag de iarnă!
Rareș Bogdan: USR PLUS a abandonat România, în prag de iarnă!

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar, a explicat, într-o intervenție tv, de luni seara, după demisia miniștrilor USR PLUS, ce va urma pentru Cabinetul Cîțu. El a arătat că nu se pune problema înlocuirii prim-ministrului Florin Cîțu, care are susținerea președintelui Iohannis, iar PNL și UDMR vor continua să asigure o guvernare responsabilă.

”PNL are prim ministru și acela este Florin Cîțu. Dacă noi am renunța la premierul Florin Cîțu, prin absurd, ei or să vină să ne spună să renunțăm la X sau la Y. Noi n-am pus condiții în ceea ce privește miniștrii USR. Ei au venit cu miniștrii pe care și i-au dorit. Este anormal să vii și să impui PNL-ului! PNL are un prim ministru pe care l-a votat, l-a ales, este foarte bun: Florin Cîțu. El va fi în continuare premierul nostru”, a declarat Rareș Bogdan, la RTV.

Acțiunile USR PLUS, ingerință în alegerile interne PNL

”Acum , întrebarea este dacă cei din USR PLUS împreună cu o parte din Birourile Permanente ale Camerei și Senatului vor merge și pe moțiunea de cenzură. Pentru că în momentul ăsta sunt două acțiuni constituționale paralele. Dacă dânșii vor merge pe ideea moțiunii de cenzură, asta ne va arăta destul de clar că moțiunea de cenzură nu era orientată împotriva prim-ministrului, ci împotriva, ci împotriva candidatului la președinția PNL, Florin Cîțu. Ar fi o dovadă clară că se merge pe ideea de a se implica în campania internă a PNL”, a mai declarat prim-vicepreședintele PNL.

PNL este un partid responsabil, care trebuie să guverneze o țară și-i asigur pe toți românii că nu vom părăsi niciodată o corabie aflată într-o mare agitată!

Deocamdată, suntem nevoiți să preluăm ministerele abandonate, pentru că cei de la USR PLUS abandonează țara. Sau nu știu să guverneze, sau nu le place la guvernare. Ei abandonează treburile țării, noi și UDMR va trebui să preluăm treburile guvernării, pentru că nu te poți juca cu treburile țării, cu începerea școlii, cu creșterea facturilor, cu investițiile începute”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cabinet cituguvern cituguvernare pnlrares bogdan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes